Νίκη αφιερωμένη στον Δ. Γιωτίτσα, Κουτσελιό- Καστρίτσα 2-1 (video)

05.10.2024 Αναγνώστηκε 765 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟ Κουτσελιού ήταν ο μεγάλος νικητής του γειτονικού ντέρμπι με αντίπαλο τον Αγροτικό Καστρίτσας, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 για την 4η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής και διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι αφιέρωσαν τη νίκη τους στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Γιωτίτσα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 5 Οκτωβρίου 2023.

 

Νίκη αφιερωμένη στον Δ. Γιωτίτσα, Κουτσελιό- Καστρίτσα 2-1 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

 Πριν την έναρξη του αγώνα, οι φίλαθλοι του Κουτσελιού «Black dove» τοποθέτησαν μια φωτογραφία του Δημήτρη Γιωτίτσα που έφυγε από τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου του 2023, τοποθετώντας λουλούδια. Τη μνήμη του τίμησε και ο Αγροτικός Καστρίτσας με τους παίκτες να αφήνουν λουλούδια και τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αλεξίου να αφήνει στο σημείο μια φανέλα με το νούμερο 3 του Αγροτικού μιας και ο Δημήτρης έχει φορέσει και τη φανέλα του Αγροτικού.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο Σπύρου έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ στο 7’, ενώ στη συνέχεια δεν είχε ευτυχή κατάληξη το σουτ του Κοσυφαρίνη και σε σουτ του Κ. Κακαράντζα έδιωξε σε κόρνερ ο Θάνος.

Στο 34’ ο Κουτσογιάννης έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Αγροτικού και στο 36’ μετά από φάση διαρκείας, ο Αγγελόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, ο ιδιαίτερα δραστήριος στο ματς Γιάννης Ναυρόζογλου εκτέλεσε το φάουλ και ο Κουτσογιάννης αστόχησε με κεφαλιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 40’ βγήκαν στην κόντρα με τον Βάρφη αλλά έδιωξε σωτήρια στο τετ α τετ ο Μάντζιος.

Με το καλημέρα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47’ ο Άρης Δάσκαλος έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Κυριάκος Κακαράντζας να κάνει το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς. Ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον Δημήτρη Γιωτίτσα, πηγαίνοντας να ασπαστεί τη φωτογραφία του.

Ο Αγροτικός όχι μόνο έβγαλε αντίδραση αλλά κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Κλιτσινάρη, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 63’ ο Κύργιος έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Μάντζιος και στο 68’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο. Ο Νίκος Σπαλιάρας ανέλαβε να το εκτελέσει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 71’ η Καστρίτσα είχε ένα σουτ με τον Μελιόπουλο και μια προσπάθεια με τον Γκρέστα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 90’ με τον Μελιόπουλο, ενώ στη τελευταία φάση είχαν καλή στιγμή με τον Δοβανά. 

Στο τέλος υπήρξε μια ένταση αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

Διαιτησία: Μπούμπας (Θανασιάς –Χατζής)

ΠΑΟ Κουτσελιού (Σπύρος Τασιούλας): Μάντζιος, Κοσυφαρίνης, Δάσκαλος Α, Ναυρόζογλου Αν, Κουτσογιάννης, Σπαλιάρας, Ναυρόζογλου Ι (Κυριακίδης), Μάντζιος Αλ (Μπακαγιάννης), Κακαράντζας Κ (81’ Κακαράντζας Μ), Δάσκαλος Ι (81’ Σιαμέτης), Κοσμάς Σπ (Κοσμάς Π).

Αγροτικός Καστρίτσας (Τάσος Νταλάκας): Θάνος, Δοβανάς, Κιτσάκης, Μακρής, Κλιτσινάρης, Αγγελόπουλος, Βάρφης (Γκρέστας), Κύρκος, Κολιός, Λισγάρας (46’ Κύργιος), Σπύρου (50’Μελιόπουλος).

Σχολιασμος